Eylül ayının sonlarına doğru gelirken vatandaş yine suya gelecek zam korkusu yaşamaya başladı. Okulların açılmasıyla birlikte vatandaşların masrafı artarken kış mevsiminde bir de ısınma masrafları ortaya çıkacak. Vatandaş bu kışı çok zor geçirecek. Buna rağmen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, suya zam yapmaktan vazgeçmiyor.

Ak Parti 2023'te çok zor bir seçime girecek ancak kalesi Kahramanmaraş'ta bile çok büyük oy kaybı yaşıyor. Özellikle Hayrettin Güngör'ün ekmeğe ve ulaşıma yaptığı zamlarla birlikte, suya her ay zam yapması da vatandaşı çileden çıkarıyor. 

Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel'in ve ilçe başkanlarının yoğun çalışmalarına, halkın sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye çalışmasına rağmen Ak parti'den Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hayrettin Güngör partiye çok büyük oy kaybettiriyor. Yapılan anketlerde Ak Parti'nin oy kaybı açıkça görülüyor.

Haber46 olarak vatandaşın sesi oluyor ve sorumlu gazetecilik gereği Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ü uyarıyoruz. 

"Halka zulmetmeyi bırak. Ekim, Kasım ve Aralık aylarında suya zam yapma. Vatandaşın feryadını duy, vatandşa kulaklarını kapatma."