10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Bugün medya sektörüne gireli, tam olarak 4 yıl oldu.

Sektöre girdiğim günlerde, İzmir’de bir davetteydim. Haber7 ve Milliyet gazetelerinin çok kıymetli yazarları ile bir araya gelmiştim.

Mesleğimizle ilgili çok özel bilgiler ve tavsiyeler aldım.

Haksızlığa karşı susmamayı, doğru olan ne ise onu yapmayı, kamuoyunu doğru şekilde bilgilendirmeyi kendime entegre ettim.

Zaman zaman yaptığım haberlerden dolayı tehditler aldım, teklifler aldım… Ancak beni davamdan ne tehdit yıldırabildi nede teklifler!

Kontrol edilemeyen bir insanım, çabuk sinirlenen bir yapıya sahibim. Dikkatimi çeken bir şey olduğunda oraya doğru kitleniyorum. İyi veya kötü…

Mesleğini hakkıyla yapan çok kıymetli meslek büyüklerim ve arkadaşlarım var…

Onlar her ne kadar benim amacımı anlamasa da, onlar için mücadele ettiğimi bilmiyorlar.

Mustafa Kılınç gibi, İlker Apaydın gibi, Zekeriya Okutucu gibi, Kenan Onaran gibi, Ayhan Gedik gibi, Murat Eğridağ gibi, Ersoy Sevinç gibi, Sibel Atıcı gibi, Serdar Bursalı gibi emektar meslektaşlarım var benim…

Ancak şerefiyle, namusuyla mesleğini devam ettiren meslektaşlarımın yanı sıra mesleğine, şanına, şerefine ihanet eden MESLEK BÜYÜKLERİM de var benim…

Belediyeler dışında hiçbir geliri olmayan, tamamen belediyelerin tetikçiliğini yapan sevgili meslektaşlarım da var benim. Zaman zaman şahsıma ve kurumuma karşı çıkma cesaretlerini kendilerinde buluyorlar.

Çok şükür ki, çıktığımız hak yolunda da karşımızda kimse duramaz…

Aylık yolsuzluk ve usulsüzlükleriyle gündeme gelen belediyeden 2 bin, 3 bin, 4 bin , 5 bin , 7.5 , 10 bin TL her ay düzenli şekilde ödeme alan sevgili büyüklerim, aldığınız parada tüyü yetmemiş yetiminde hakkı var umarım bunu da biliyorsunuz. ( Emektar meslektaşlarımda, ilan başı 500 TL alıyor… )

Haber46 ise tamamen Google, firma ve çeşitli kaynaklardan gelen ödemeler ile yıllarca çok rahat bir şekilde ayakta kalabilecek güce sahiptir.

Hiçbir belediyeye muhtaç değiliz…

Olumsuz haberini yaptığımız belediyelerin, olumlu haberlerini de yapmaya devam edeceğiz. Yapılan güzel işlerin daima arkasındayız…

Şanıyla, şerefiyle ekmeğini kazanan, tüm emektar meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlarım.  

Not: İçleri rahat olsun, hepsinin adına mücadelemiz devam edecektir.