Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Kozan Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatta sıva ustası olarak çalışan Mikail Bozdağ, müteahhit firmadan maaşını alamadığını iddia ederek inşaatın iskelesine çıktı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, ceketini iskeleye asarak oturan Bozdağ'ı ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Zaman zaman sinirlenerek iskelenin 4. katında gezinen sıva ustası, vatandaşlara ve polis ekiplerine korku dolu anlar yaşattı. Bir ara iskelede bulunan su hortumunu boğazına saran Bozdağ, parasını alana kadar inmeyeceğini söyledi.

Bozdağ, kendisini ikna etmeye çalışan vatandaşlara ise gülerek para işareti yaptı. Yaklaşık bir saatin ardından Yüreğir İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Namık Kemal, Mikail Bozdağ'a 2 bin TL'yi verdi. İlk başta parayı kabul etmeyen inşaat işçisi, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı'nın parayı müteahhitten alacağını öğrenince aşağıya inmeyi kabul etti. Parayı saydıktan sonra cebine koyan Bozdağ, vatandaşların alkışları arasında iskeleden indi. Bozdağ, polis aracına bindiği sırada vatandaşların tezahüratlarına karşılık elini kaldırarak selam verdi. Bozdağ, ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü.