Adana Atletizm Karması, 30 Haziran- 2 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek Naili Moran 16 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası için İzmir’e gitti.

Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, İzmir’de gerçekleştirilecek final yarışmalarına Türkiye’nin en iyi sporcularının katılacağını belirtti. Adana karmasının bu yarışlara aylardır hazırlandığını ifade eden Uğur, sporcuların ferdi ve takım olarak başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

İzmir’deki Türkiye Şampiyonası’na 16 kız ve erkek sporcuyla hareket ettiklerini vurgulayan Uğur, “Son günlerde özellikle sırıkla atlamada Demet Parlak, Burık Yılmaz ve Zeki Cem Tenekebüken’in yeni Türkiye rekorları kırmaları bizleri mutlu ettiği gibi, Adanalı diğer sporculara da iyi örnek olmaktadırlar. Şampiyonadan büyük bir başarı ile döneceğimize inanıyorum.” dedi.

İl Temsilcisi Uğur, İzmir’e kendisiyle birlikte antrenör olarak Ahmet Dalak, Mehmet Kadak, Murat Bahçıvan ve Mehmet danacı ve 16 sporcu ile gideceğini sözlerine ekledi.

Kafilede bulunan sporcuların isimleri şöyle: "Nazan Durmuş, Melisa Yıldırım, Nusret Can Demir, Ahmet Keskin, Hande Büyükgüzel, Zehra Dündar, Görkem Kaya, Emir Yurdadoğ, Melise İnci Gürbüz, Esra Türhan, Eda Nur Bozkurt, Kenan Kodaç, Mehmet Köksal, Ramazan Gül, Yasin İşcan, Doğukan Uysak."