Adana'da akılalmaz olay! Kadriye, ev arkadaşı tarafından bıçaklandı
Adana'da akılalmaz bir olay meydana geldi. Adana merkez Seyhan ilçesinde Kadriye Ç., evde yaşanan bir tartışma sırasında ev arkadaşı D.Y. tarafından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan kadının durumunun ağır olduğu belirtildi.
ADANA
24.02.2021, 12:05

Adana'da korkutan bir olay yaşandı. Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir kadın, evde çıkan bıçaklı kavgada arkadaşı tarafından ağır yaralandı.
Gürsel Paşa Mahallesi'nde bir evde Kadriye Ç. ile ev arkadaşı D.Y. arasında henüz belirlenemeyen nedenden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ardından Kadriye Ç. arkadaşı tarafından bıçakla ağır yaralandı.
İhbar sonrasında olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
8°
açık

Hayrettin Güngör'ü başarılı buluyor musunuz?
Namaz Vakti
15 Nisan 2021
İmsak | 04:27 | ||
Güneş | 05:52 | ||
Öğle | 12:38 | ||
İkindi | 16:18 | ||
Akşam | 19:13 | ||
Yatsı | 20:33 |