Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) tarafından geleneksel olarak düzenlene 'İş dünyasının Oscar’ları' olarak adlandırılan 6. AGİAD İş ve Meslek Ödül töreninde 9 ayrı dalda meslek grubuna ödüller verilirken, Beyza Piliç 'Yılın Marka Ödülü'ne layık görüldü.

Adana Sheraton otelde gerçekleşen programa, Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Üniversitesi Rektörü Mustafa Kibar, ilçe kaymakamları, Adana Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, oda ve borsa başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, AGİAD üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Adana Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç gecede Beyza Piliç adına ödülü Yönetim Kurulu Üyesi Recep Çalışkana takdim ederek, "Başarı görmek isteyen bu aileyi örnek alsın. Bu aile, değerlerinden taviz vermeden birçok zorlukları aşarak bu duruma gelmiştir.” dedi.

Beyza Piliç Yönetim Kurulu Üyesi Recep Çalışkan da “Bu ödül bizleri onurlandırdığı gibi çalışma azmimizi artırdı. İlkelerimizden taviz vermeden en sağlıklı üretimi yapmanın yanı sıra kalite ve hijyenden ödün vermeden bu ürünü tüketiciye ulaştırmakta da aynı titizliği gösteriyoruz. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.