Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitimde farkındalık oluşturmak amacıyla idareci, öğretmen, veli ve öğrencilere yönelik seminer düzenlendi.

Eğitimci yazar, NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya tarafından verilen ‘Etkili İletişim’ ve ‘İlham Veren Öğretmenler’ konulu seminerler, Evliya Çelebi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda gerçekleşti.

Alişan Kapaklıkaya ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören 6 bin 600 öğrenciye Öğrenmeyi Öğrenme ve Derslere Aşık Olma başlıklı sunumunda, öğretmenlerin, öğrencilere bilgiyi nasıl aktarması gerektiğini ve dersin nasıl keyifli bir hale getirildiğini kendine has yorumuyla anlattı. Kapaklıkaya, sunumunda kullandığı esprilerle dinleyicileri kahkahaya boğarken aynı zamanda etkili iletişimi vurguladı.

Vali Mustafa Büyük, yaptığı konuşmada Alişan Kapaklıkaya’yı Adana’da görmekten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, verdiği faydalı bilgilerden dolayı kendisine teşekkür etti.

Bu ve benzeri programların artarak devam edeceğini hatırlatan İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, sunumundan ötürü teşekkür ettiği Alişan Kapaklıkaya’ya tablo hediye etti.