Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri (EKKK) Güney Bölge Birliği Başkanı Kazım Barışık, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Ankara'da bir hastanede yapılan kalp ameliyatı sonrası vefat eden Başkan Barışık'ın cenazesi, aile yakınları, esnaf camiası ileri gelenleri ve dostları tarafından, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'na ait cenaze aracı ile bugün sabah saatlerinde Adana'ya getirilerek, Medline Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Barışık'ın cenazesi, 30 Temmuz Perşembe günü saat 11.00'de Seyhan ilçesi Kocavezir Mahallesi'ndeki Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası'na getirilecek, burada yapılacak merasimin ardından Adana Büyükşehir Belediyesi Buruk Mezarlığı'na götürülecek. Kılınacak öğle ve cenaze namazına müteakiben de Barışık Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

76 yaşında hayatını kaybeden Barış, 1985 yılında beri Adana Şoförler ve Otomobilciler Odası, 1995 yılından bu yana Kuzey Adana Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 1996 yılından beri Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı, 1999 yılında itibaren de Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Güney Bölge Birliği Başkanlığı yapıyordu. Barışık evli ve 3 çocuk babasıydı.