Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda lider olarak Ankara’da düzenlenen 1.Lige Yükselme Playoff Yarı Final Grup maçlarında 4’lü final grubuna kalan Adana Toros Byz Spor 11-13 Nisan 2016 tarihleri arasında Bursa da yapılacak final öncesinde Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Özmansur, Hasan Dönmez, Şahin Çetin ve Ferit Şen’ inde katıldığı samimi ve neşeli geçen yemekte bir araya geldi.
FİKRET YENİ: "BAŞARININ VE İFTİHARIN ADI ADANA TOROS BYZ SPOR. BU BAŞARININ YANINDAYIZ VE DESTEKLİYORUZ"
Yemekte sporcularla sohbet eden İl Başkanı Fikret Yeni, Adana’nın gururu ve iftiharı olan Adana Toros Byz Sporun başarısının yanında olduklarını belirterek, “Adana Toros Byz Spor un ortaya koyduğu bir başarı var. Bu başarıyı Şampiyonluk ile taçlandırmak için finalde oynayacağımız 3 maç var. Bu maçları da alarak şampiyonluk kupası ile Adana’mıza döneceklerine inanıyorum. Adana Toros Byz Spor voleybolda başarının ve iftiharın adıdır. Biz bu başarının yanındayız ve destekliyoruz. Final yolunda Adana Byz Spor Kulüp yönetimine, teknik kadroya ve sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
ERTUĞRUL DOĞANER: "YOLUN SONUNA GELDİK ŞAMPİYON OLACAĞIZ"
Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğaner takımın son durumu ile ilgili olarak İl Başkanı Fikret Yeni’yi bilgilendirerek, yürüdüğümüz yolda yolun sonuna geldik. Takım olarak iyi durumdayız ve finale hazırız. Final yolunun sonunda şampiyon olarak Adana’mıza döneceğiz. Bütün gayretimiz ve çabamız gelecek sezon Adana’ mızı 1.lig vitrinine çıkartmak. Bu yolda yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen sayın Bakanımız Fatma Güldemet Sarı’ya, Yüreğir Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan’a ve İl başkanımız Fikret Yeni’ ye teşekkür ediyorum” dedi.