Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Vali Büyük, il müdürü Fazlı Bayram Hadi'yi ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Daha sonra Menderes Spor Salonu'na geçen Büyük, antrenman yapan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana BOTAŞ Spor oyuncu ve teknik adamlarıyla sohbet etti.

5 Ocak Fatih Terim Stadı tribünleri altında bulunan tesislerde incelemelerde bulunan Vali Büyük, basketbol, voleybol, boks, tekvando, okçuluk, bisiklet, halter ve masa tenisi kurslarını ziyaret etti. Vali Büyük, bir sporcuyla da masa tenisi oynadı.

Stat zeminini de inceleyen Büyük, tribündeki koltukların mavi-lacivert ile turuncu-beyaz renklerde olmasından memnuniyet duyduğunu belirtti.

- Passolig kartı çıkardı

Büyük, burada, futbol maçlarında şiddeti ve istenmeyen olayları  önlemek için bu sezon ilk kez hayata geçirilen e- bilet uygulaması kapsamında çıkarılan Passolig kartı aldı.

Düzenlenmesi 2 dakika daha az süren kartı herkesin alması gerektiğini belirten Büyük, yeni sezonda maçların centilmenlik ortamında geçeceğine inandığını kaydetti.