Adana Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Sucuzade Mahallesi'ndeki çay ocağında uyuşturucu satışı yapıldığı istihbaratı üzerine harekete geçti.
Belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, kilitli kapıyı koçbaşıyla kırarak iş yerine girdi. Çay ocağının arka kapısından kaçmaya çalışan A.U, E.Y, S.B. ve S.S, ekipler tarafından yakalandı.

İş yerinde yapılan aramada 38 paket kokain, 78 paket esrar ve 2 bin 100 lira ile ruhsatsız 3 pompalı tüfek ile çevreyi gözetlemekte kullanılan, sokağı farklı açılardan gösteren güvenlik kamerası sistemi bulundu.

- Aracın LPG tankında esrar ele geçirildi

Baklalı Mahallesi'nde C.Ş'nin kullandığı otomobili durduran ekipler, aracın LPG tankında 7 kilo 600 gram esrar ele geçirdi. Dağlıoğlu Mahallesi'nde ise M.E. idaresindeki otomobilde arama yapan ekipler, bagajda 20 kilo 390 gram esrar ve ruhsatsız pompalı tüfek buldu. Sürücüler gözaltına alındı.

Yenibey Mahallesi'nde de durumundan şüphelenilen N.S'nin üzerinde yapılan aramada 4 paket eroin bulundu.

Mersin'de ise bazı adreslere operasyon düzenleyen ekipler, uyuşturucu ticareti yaptıkları ileri sürülen C.Ç, K.A, M.İ. ile Y.G'yi gözaltına aldı.

Operasyonların yapıldığı iki ilde işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan 11 şüpheliden 8'i tutuklandı, S.B, S.S. ve Y.G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.