Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Mirzaçelebi Mahallesi Obalar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Meltem S. (22) isimli genç kız, Obalar Caddesi üzerinden babası Sadık S'nin çalıştığı mobilya dükkanına gitmek üzere yola çıktı. 
 
BABASINA BIÇAK ÇEKİNCE...
 
Genç kız, babasının çalıştığı iş yerine yakın bir yerde yanına gelen Sadık B. tarafından elle ve sözle tacize uğradı. Bunun üzerine babasının yanına koşan genç kız, "Baba, şu genç beni taciz ediyor" dedi. Bunun üzerine baba, sokağa çıkıp "Bir genç kızı taciz etmeye utanmıyor musunuz, niye böyle yapıyorsunuz. Ayıp oluyor, çekin gidin buradan" dedi. Bunun üzerine Sadık B. babaya bıçak çıkartıp tehdit ederek üzerine yürüdü. Baba da bıçağı görünce kaçtı. Bu durumu gören Meltem S, dükkandan çıkarak yan taraftaki kebapçıdan, kebap şişini alıp Sadık B.'nin peşinden koştu.
  
SİZ ŞAKA  MISINIZ?
 
Sadık B.'yi ara sokakta yakalayan genç kız, kebap şişi ile yaraladı. Olayın ardından Meltem S. gözaltına alınırken, yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı. Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralının durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Meltem S. ise sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Meltem S. sevk sırasında kendisini görüntülen basın mensuplarına, "Siz şaka mısınız?, Neden yaraladığımı size sonra anlatırım" diye tepki verdi. Genç kız, çıkarıldığı mahkemede Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldı.