Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Cumhuriyet’in kuruluşunun 92. kuruluş yıl dönümü anısına Adana’da “Cumhuriyet Kupası Badminton İl Şampiyonası” düzenleneceğin söyledi.
Öktem, 22-23 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek turnuvanın küçükler, yıldızlar ve gençler kız ve erkek kategorilerinde oynanacağını belirterek, “Gerçek hedefimiz, gençlerin Cumhuriyet sevgisini Badminton coşkusuyla birleştirmektir” dedi.
Şampiyonaya Adana’da bireysel ve kulüp lisansı olan sporcuların katılabileceğini belirten Öktem, şöyle devam etti:
"Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Seyhan Rotary Kulübü koordinesinde yapılacak olan Cumhuriyet Kupası Badminton Kupası İl Şampiyonasını çok önemsiyoruz. Çünkü turnuvanın özünde ‘Cumhuriyet’ var. Turnuvada dereceye girecek olan sporcuların, Ender Mağazalarının sponsorluğunda toplam 6 bin 600 TL değerindeki hediye çekleri ile ödüllendirilecek. Şampiyonaya desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a ve Spor Şube Müdür Halit Yılmazel ile Seyhan Rotary Kulübü Dönem Başkanı İbrahim Tekin’e teşekkür ederim.”
Öktem, Seyhan ilçesinde İstanbul Menkul Kıymetler Borsası İMKB Fen Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek turnuvaya tüm Adanalıların davetli olduğunu söyledi.
Öktem, birincilere 400, ikincilere 300, üçüncü ve dördüncülere 200 Türk Lirası hediye çeki verileceğini sözlerine ekledi.