Adana'da eşini 2 yıl önce hastalık nedeniyle kaybeden 29 yaşındaki Gıyasettin Aydoğdu, bir yıl önce, kendisi gibi eşini kaybetmiş olan bir çocuk annesi Filiz Ö. ile imam nikahıyla evlendi.

Çiftin yaklaşık 5 ay önce de bir kız bebekleri dünyaya geldi. At yetiştiriciliği yapan Gıyasettin Aydoğdu, pazar günü bir yakınını ziyaret için evden ayrıldı. Kendi kızı dışarıda oyun oynadığı sırada Filiz Ö. evde temizlik yapmaya başladı.

İddiaya göre bu sırada evde olan 5 yaşındaki Güler Aydoğdu sırt üstü yere düşüp, kafasını tahta ranzaya çarptı. Baygınlık geçiren küçük kız, otomobille hastaneye kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Güler Aydoğdu, Adana Numune Hastanesi'ne sevk edildi.

Ancak talihsiz kız bir gün sonra yaşamını yitirdi. Doktorlar hastaneye geldiğinde küçük kızın kasıklarında, kollarında ve vücudunun bazı bölümlerinde darp izleri ve morluklar olduğunu görünce durumu polise bildirdi. Bunun üzerine üvey anne Filiz Ö. gözaltına alındı.

'KAFASINI ÇARPTI'
Darp iddialarını kabul etmeyen genç kadın ifadesinde, "Bebeğim B.'yi komşuya bırakmıştım. Büyük kızım da dışarıda oyun oynuyordu. Evde ben ve Güler kalmıştık. Temizlik yaptığım sırada Güler'in düşüp, kafasını ranzaya çarptığını gördüm. Baygın olduğu için banyoya götürüp, suyun altına tuttum. Daha sonra da hastaneye götürdüm. Onu kendi çocuklarımdan ayırt etmiyordum. Çok hareketli, yaramaz bir çocuktu. Şiddet uygulamadım." dedi. Ancak Filiz Ö. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

VÜCUDUNDA MORLUKLAR
 Filiz Ö.'nün ailesi, kızlarının çocuğa şiddet uygulamasına inanmadıklarını belirterek, "Kendisine sorduğumuzda 'Ben cani miyim? dedi. Yaptıysa cezasını çeksin" diye konuştu. Ölen küçük kızın amcası Enes Aydoğdu ise, "Güler'in annesi öldüğü için el bebek, gül bebek büyütmüştük. Hastanede yeğenimin vücudundaki morlukları gördüm. Dayak iddialarını kuvvetlendiriyor. Filiz Ö.'den şikayetçiyiz." dedi.