Ortağı olan ve mal paylaşımı nedeniyle aralarında husumet bulunan ağabeyini tabancayla vurarak öldürdüğü öne sürülen zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, önceki gün ağabeyi E.D'yi (46) tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen T.D. (42), polisi arayarak teslim olmak istediğini söyledi. Polis ekipleri, cinayet şüphelisi T.D'yi merkez Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi'nde yol kenarında beklerken buldu. Şüpheli T.D, olayda kullandığğı bildirilen tabancayla polise teslim oldu.

Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan T.D'nin, ağabeyinin kendisine kötü davrandığını öne sürerek, "Olay günü annem beni aradı. Ağabeyim E.D'nin, beni ve kız kardeşimi öldürüceğini söyledi. İşyerinde ortak olmamıza rağmen en büyük payı kendisi alıyordu. Beni de işçi gibi çalıştırıyor, sürekli azarlayıp hakaret ediyordu. Daha önce de beni dövmüştü. Babam da onu savunuyordu" dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.D, mahkemece tutuklandı.

- Olay -

Mobilya mağazası sahibi E.D. (46), merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'ndeki bir kahvehanede önceki gün arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada ortağı ve kardeşi T.D (42) tarafından tabancayla vurularak öldürülmüştü.