Adanalı minik okçular, 26-30 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde gerçekleştirilecek Minikler Zafer Kupası Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Gençlik Stadı’nda antrenmanlarına devam eden okçuları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, deneyimli antrenörler sayesinde okçulukta kentin sesini duyurduklarını söyledi. Milli takım antrenörü Mehmet Darılmaz ile bölge antrenörü Akın Eskitütüncü’nün sistemli çalışmalarının meyvelerinin alındığını ve madalyalarla taçlandığını ifade eden Ataşbak şöyle devam etti: “Fırsat buldukça tüm branşlarda antrenörlerin çalışmalarını yakından izliyorum. Okçulukta son yıllarda gidilen tüm müsabakalardan madalyalarla dönülmesi bizleri mutlu ediyor. Deneyimli antrenörlerin sayesinde okçulukta kentimizin sesini duyuruyoruz. Velilerin desteğini de inkâr edemeyiz. Gelibolu’da gerçekleştirilecek Türkiye şampiyonasında sporcularımızın güçlü rakiplerine rağmen iyi derecelerle döneceklerine inanıyorum.”

Milli Takım Antrenörü Mehmet Darılmaz, İl Spor Müdürü Ataşbak’ın antrenmana gelmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Gelibolu’dan da madalya ile dönmek istediklerini söyledi.

Antrenörler Mehmet Darılmaz ile Akın Eskitütüncü’nün gözetiminde Gelibolu’ya Atamert Aka, Veli Tuna Güneş, Bekir Uysak, Şevval Öğütçü, Nilay Atanur, Alara Ramazanoğlu ile Ece Uysak gidecek.