Merkez Parti milletvekili adayı Timur Tüküner, başta esnaf olmak üzere Adana’yı ayakta tutan bütün kesimlerin büyük sorunlar yaşadığına dikkat çekti.

İktidar partisinin yerel yönetimlerdeki muhalefet partilerinin de beklenenleri vermekten uzak olduğunu ifade eden Tüküner, "Bırakın Adana’yı ve ilçelerimizi ileri götürmeyi, neredeyse bizi geriye götürmeyenlere başarılı diyecek hale geldik. Adana bunu hak etmiyor. Bizler medeni cesaretimizi ortaya koyarak iddiamızı sergiliyoruz. Elimizden gelen gayreti gösterip şehrimize ve ülkemize hizmet etmek için görev talep ediyoruz. Bütün sevenlerimi, hemşehrilerimi ve tüm Adana halkını destek vermeye çağırıyorum. Esaretten kurtulmak için cesaret Adana diyorum. Adana’yı büyük insanlık merkezinde buluşmayı davet ediyorum." dedi.

Karataş ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette, soru yağmuruna tutulan Tüküner, "Alternatif yok diyenler alternatifi görüyorlar. Kime oy vereceğim ki deyip de sandığa gitmeyi düşünmeyenler Merkez Parti’ye oldukça sıcak bakıyorlar. En çok oyu kararsızlar ve AK Parti’ye oy vermekten vazgeçen ancak oy verecek yer de bulamayan samimi seçmenlerden alacağız." ifadesini kullandı.