AK Parti Adana il ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri aileleriyle birlikte iftarda bir araya geldi.
Ramazan ayı boyunca ilçe teşkilatlarının çeşitli mahallelerde düzenledikleri iftar programlarına eşlik eden yönetim kurulu üyeleri, bu kez AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. DSİ Tesisleri’ndeki programa İl Başkanı Fikret Yeni, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler ve yönetim kurulu üyeleriyle aileleri katıldı.
İl yönetimi tarafından babalar günü dolayısıyla baba olan yönetim kuru üyelerine babalar günü hediyesi verildi. Programda ayrıca babalar günü dolayısıyla pasta kesildi.
Yönetim kurulu üyeleri ve ailelerinin Ramazan’ını tebrik eden Başkan Fikret Yeni, “Değerli kardeşlerim, içinde bulunduğumuz rahmet ve bereket ayının ortasına geldiğimiz bu günlerde yapmış olduğunuz ibadetlerin, tutmuş olduğunuz oruçların kabul olmasını diliyorum. Maalesef bugünlerde, yakın ve uzak coğrafyalarda birçok acı olaya şahit oluyoruz. Ülkemiz üzerinde birçok oyun kurgulanıyor. Yanı başımızda Suriye’de içimizi parçalayan dertler, zulümler yaşanıyor. Biz, bugün sahip olduklarımız için elbette şükrederken, bütün insanlık için neler yapılabileceğini de elbette bir kere daha düşünmeliyiz. Umudumuz ve duamız, bu mübarek Ramazan ayında mazlumların acılarının son bulması, gönüllere kardeşlik, barış ikliminin egemen olmasıdır” şeklinde konuştu.