Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Adana İnşaat, Kent, IHS, Yapıda yenilikler, Dekorasyon, Tadilat Yenileme ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı.

ASKİ personelleri, oluşturulan buluşma noktasında vatandaşlarla bir araya gelerek gerçekleştirilen hizmetler ve hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgi veriyor. Aynı zamanda taleplere daha sağlıklı yanıt verilebilmesi için de görüş alışverişinde bulunuluyor.

ASKİ tarafından kurulan stantta içme suyu tesisatlarında kullanılan boru ve malzemeler sergilenirken bir yandan da kayıp kaçakları ve su kayıplarını tespit etmekte kullanılan son derece teknolojik cihazlar vatandaşlara tanıtılıyor.

Fuarın açılış törenine katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu ile birlikte ASKİ standını ziyaret etti.

Adana’ya kaliteli içme suyu ve kanalizasyon hizmetleri verildiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, ASKİ’nin çalışmalarını takdir ettiğini de söyledi.

19 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek fuar boyunca ASKİ standına uğrayan ziyaretçilere çeşitli hediyeler ve bilgilendirme broşürleri dağıtılacak.