Kadınlar Basketbol Süper Lig takımlarından Adana ASKİ Spor’un yöneticileri Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ı ziyaret etti. İl Müdürü Ataşbak, Adana ASKİ Spor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Ercan Afşar ile Genel Menajer Fatih Yücel’den yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi aldı.

Adana’nın kadın basketbol konusunda hayli şanslı olduğunu belirten Ataşbak “Kentimizin ve ülkemizin tanıtımına önemli katkı sağlayan ASKİ Spor ile gurur duyuyoruz. Aileler, Adana ASKİ Spor Kadın basketbol takımları nedeniyle çocuklarını basketbola yönlendirdiklerine tanık oluyoruz. Kentimizde elbette futbol diğer branşlara oranla büyük ilgi görüyor. Ancak, sporseverlerin futbolun dışındaki branşlara da desteklemeleri bekliyoruz. Yeni sezonda müsabakaların yapılacağı Menderes Spor Salonu’na çok kapsamlı şekilde bakıma aldık. Bunun yanı sıra İkibin Evler Mahallesi’nde 7 bin 500 kişi kapasiteli yeni salonun tamamlanmasıyla, kulüplere daha rahat çalışma ortamı sunacağız.”

ASKİ Spor Basketbol Şube Sorumlusu Afşar, altyapıya büyük önem verdiklerini ifade etti. Genel Menajer Fatih Yücel, Avrupa Kupaları’nda kura çekiminden yeni döndüğünü, hedeflerinin finallere kadar yükselmek olduğunu kaydetti. Yücel müsabakalar sırasında büyük desteklerini gördüğü Menderes Spor Salonu’ndaki çalışanlar için ayrıca teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra Afşar, İl Spor Müdürü Ataşbak’ın adının yazılı olduğu forma ile kulübün kitapçığı ve fincan takımı armağan etti.