Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, bugün Adana’da olası bir seçime en hazır parti olduklarını ancak bunu yeterli görmediklerini söyledi.
Barut, CHP Tufanbeyli İlçe Danışma Kurulu toplantısında, erken seçim tartışmalarına değindi. Alan ve örgütlenme çalışmalarının önemine vurgu yapan Barut, “Üç ay kala değil üç yıl önceden’ sloganıyla sekiz ay önce başlattığımız seçim çalışmalarındaki tempomuzu her geçen gün artırıyoruz. İl ve ilçe örgütlerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve partililerimizle birlikte Adana’nın en ücra köşelerinde dahi aralıksız çalışıyoruz. CHP olarak nerede bir sorun varsa oradayız. Adana’yı karış karış geziyor, CHP’nin halkçı politikalarını anlatıyor, ülkenin ve yurttaşlarımızın sorunları için çözüm yolları üretiyoruz" dedi.
Bugün Adana’da olası bir seçime en hazır partinin CHP olduğunu söyleyen Barut, "Ancak bu da yeterli değil. Sandık çevresi örgütlenmesine de önem ve ağırlık vermeliyiz. Adana’da ulaşmadığımız bir tek sokak, bir tek insan bile kalmamalı. Türkiye’nin ve Adana’nın CHP iktidarına ihtiyacı var” diye konuştu.
Danışma kurulu üyeleri de ilçe örgütünün çalışmaları ve yapılması gerekenler hakkında görüşlerini aktardılar.