Mersin'de katılacağı açılış öncesi Adana'ya inen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adana Havaalanı'nda kendisini karşılayan AK Partililer'e hitap etti. 

İLGİNÇ SLOGANLAR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın alanda görülmesiyle birlikte bekleyen kalabalık çoşkuyla slogan atmaya başladı. Adana'da toplanan AK Partililer'in attığı bu sloganlar oldukça dikkat çekiciydi. Kalabalık önce 'Hepimiz Tayyip'in askerleriyiz' diye slogan atmaya başladı. Daha sonra da 'Adana burada Çapulcular nerede?' ve  'Dik dur eğilme Adana seninle' sloganları ile devam etti.

CHP'Lİ VEKİLE SERT TEPKİ

Başbakan Erdoğan dün açıklamada bulunan ve "AK itler" yakıştırması yapan CHP'li vekil Sühely Batum'u da sert bir dille eleştirdi. Erdoğan Batum'a gönderme yaparak "Ana muhalefetin bir milletvekili çıkıp benim polisime saldırıyor hakaret ediyor. Bu polis kimin polisi bu polis Türk polisi bu milletin polisi. İşte bir başkomiserimizi şehit ettiler ama ahlaki değerlerinden nasibini almamış olanlar tweet atıyorlar. Hatay'da ölen gencin intikamı alındı diyorlar. Kardeşlerim biz bunlara aldırmayacağız ama polisimizi de bunlara yedirmeyeceğiz." dedi.