Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçeye bağlı mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yüreğir’de yapılan çalışmaları ve referandum çalışmaları hakkında Yüreğirli vatandaşlara açıklamalarda bulunan Başkan Çelikcan, "Kalıcı siyasi istikrar, güçlü yönetim ve güçlü Türkiye için 16 Nisan’da yapılacak referandumda evet demeliyiz" dedi.

Ağzıbüyük Mahallesi’nde çadırları yanan aileleri de ziyaret eden Başkan Çelikcan, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizden gelip tarlalarda çalışan mevsimlik tarım işçilerimizin kaldığı çadırların yandığını duyar duymaz ekiplerimizi bölgeye sevk ettik. Yüreğir Kaymakamlığı, AFAD ve Yüreğir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mağduriyetini giderme yoluna gittik. Ben de ziyaret edip olayı yerinde görmek istedim. Devletimiz her zaman vatandaşlarımızın yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir" diye konuştu.

Yapılan hizmetlerle Yüreğir’in çehresinin değiştiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Merkezi hükümetimizle işbirliği yaparak birçok kalıcı hizmeti Yüreğir’e kazandırdık. Yapılan kamu yatırımları ve özel sektör yatırımları ile ilçemiz cazibe merkezi oldu. Bütün yatırımcılar yönünü Yüreğir’e çevirmiştir" ifadelerini kullandı.

Yüreğir’e bağlı Düzce, Çotlu, Kütüklü, Esenler, Yahşiler, Herekli, Büyükkapılı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelikcan, yapılacak referandum sonucunda evet çıkmasıyla devletin gerçek sahibinin millet olacağını belirterek şunları kaydetti:

"Yasa teklifleri milletvekilleri tarafından verilecek. Milletvekilleri halkın içerisinde temas halinde olacakları için, vatandaşlarımızın beklentileri kanunlara daha fazla yansıyacaktır. Güçlü meclis, güçlü temsil olacaktır."