Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sözlü, Karşıyaka mağlubiyetinin ardından kulüp tesislerine gelerek oyunculara moral verdi. Yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Ünal Karaman ile bir araya gelen Sözlü, daha sonra da mavi-lacivertli futbolcularla sohbet etti.

Takımın ligde önemli bir yerde bulunduğunu aktaran Sözlü, "Adana Demirspor'u buralara sizler taşıdınız. Bazı yollar aşılırken engellerle karşılaşılabilir. Ancak sizler bu engelleri aşabilecek güçtesiniz. Tüm Adana Demirsporlular ve bizler sizin arkanızdayız ve çok güveniyoruz. Başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Mavi-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Karaman ve futbolcular, Sözlü'ye destekleri için teşekkür etti.

Bu arada yönetimin kulübe gelir sağlamak amacıyla başlattığı "1940 Kişiden Biri de Siz Olun Projesi" devam ediyor. Başkan Vekili Ümit Onatça, As Başkan Emin Yumuşak ve Altyapı Sorumlusu Naci Heybeli'nin görüştüğü iş adamları İsmet Yıldırım ve Ali Cerit, hediye paketlerinden alarak kulübe destek oldu.