Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Toros caddesindeki çalışmaları yerinde denetledi, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Adana Büyükşehir Belediyesi, kentin çeşitli cadde ve bulvarlarında kaldırım çalışması ve yol düzenlemesi faaliyetlerini sürdürüyor. Başkan Hüseyin Sözlü, MHP’li Belediye Meclis Üyesi Murat Cevheribucak, ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ragıp Bekaroğlu ve bazı belediye bürokratları Toros caddesinde süren çalışmaları denetledi, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Toros caddesinde örnek bir proje uygulaması gerçekleştirildiğini belirten Hüseyin Sözlü, “Kaldırım ve yol düzenlemesi gerçekleştiriyoruz. Bisiklet yolu, park alanları; hepsinin yerleri belirlendi. Ziyapaşa bulvarında kaldırım ve yol düzenlemesi yapılıyor. Türkmenbaşı bulvarında da bozulan yolların onarım çalışmaları devam ediyor. Adana’nın eksiklerini, hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda gideriyoruz. Bir yandan kırsalda, diğer yandan merkez ilçelerde yoğun bir tempoyla çalışarak, verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Adana’yı daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz.” dedi.