Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Ayhan Arabacı ve şube başkanlarını ziyaret etti.

Kamu Sen İl Temsilciliği’nde gerçekleşen ziyarette, Türkiye Kamu Sen’i, siyasi hayatı boyunca yanında gördüğünü ve desteğini aldığını belirten Başkan Hüseyin Sözlü, “Türkiye Kamu Sen, Türkiye’de memur sendikacılığının patent sahibidir. Türk milliyetçilerinin de en büyük başarı hikayesi Türkiye Kamu Sen’dir. Türkiye’de memurların sendikal haklardan istifade edebilmesi hususunda yol açılmıştır.” dedi. Hala üzerinde yoğunlaşan sert, ezici muhalefet anlayışına rağmen, Türkiye Kamu Sen’in Türkiye’nin en büyük sendikası pozisyonunda olduğunu kaydeden Sözlü, “Önümüzdeki zamanda şartlar müsait olursa, mevcut üye sayısının üzerine yüzde 50 daha eklemeye hazır bir yapısı, potansiyeli var. İnşallah o günler de gelecek. Büyük baskı var şu anda hakkıyla sendikacılık yapmaya çalışanların üzerinde.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Kamu Sen’in, sosyal ve ekonomik hak arayışıyla birlikte, Türkiye’de Cumhuriyetin çimentosu olduğunu kaydeden Başkan Sözlü, “Türkiye Kamu Sen üyeleri aynı zamanda Türkiye’nin aydın ortalamasının en yoğun olduğu yerdir ve bu özelliğiyle yüreğinde birçok kaygıyı da barındırmaktadır.” diye konuştu.
Başkan Hüseyin Sözlü’ye ziyaretinden dolayı teşekkür eden Ayhan Arabacı, Türkiye genelinde 500 bin, Adana’da da 20 bin civarında üyeleri olduğunu belirtti.