Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rahmi Pekar, Yüreğir ilçesine bağlı 16 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

ASKİ Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıya Atakent, Özgül, Dadaloğlu, Kazım Karabekir, Köprülü, PTT Evleri, Ulubatlı Hasan, Serinevler, Karacaoğlan, Çamlıbel, Yenidoğan, Tahsilli, Dervişler, Yavuzlar, Sarıçam ve Şehit Erkut mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarlara yaptığı konuşmada yeni dönemin parlayan yıldızının Yüreğir olacağını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hizmet götürürken parti ayrımı yapmadıklarını vurguladı. Başkan Sözlü şöyle konuştu: "Her mahallemizde aynı şekilde hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımız arasında ayrım yapmamız söz konusu bile olamaz. Yüreğir de bizim ilçemiz. Neden Yavuzlar Mahallesi bir Atatürk Caddesi kadar işlek olmasın? Biz bunun için çalışıyoruz. Üniversite ve yeni açılan hastanelerde çalışanlar için yaşam alanı bundan böyle Yüreğir olacak. Bu hizmetleri yaparken insanları kutuplaştırmayacağız. Halkımızın her ihtiyacını karşılamaya hazırız. Cemevleri de açacağız, gerekirse kilise de açarız. Yeter ki Adanalılar mutlu olsun.”