Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, daire başkanlarıyla bir araya geldi. Daha kaliteli hizmet vermek için kendi aralarında sıkı diyalog, daha fazla iletişim, samimi ve yapıcı eleştiri çağrısı yaptı.

Başkan Hüseyin Sözlü, Büyükşehir Emek Fabrikası’ndaki üretim bandında denetleme gerçekleştirdi. Denetlemenin ardından Adana Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı Adana Halk Ekmek ve Unlu Mumülleri Fabrikaları İşletme Müdürlüğü’nde, belediye bünyesinde faaliyet gösteren dairelerin başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Sözlü, belediye bünyesindeki bürokratlar arasında iletişimin, diyaloğun artması, eleştirilerin yapıcı ve verimliliğin artmasına ortam sağlayacak yapıda olması çağrısında bulundu.

Başkan Sözlü, şunları kaydetti: “Adana halkına olan hizmet sorumluluğumuzda, bir şeyler başarmak durumunda olan her bir arkadaşımızın zafiyetlerini gidermek, ona yardımcı olmak adına bir üslubu benimsemeliyiz. Dairelerimizin, birimlerimizin kendi aralarındaki diyalog eksiklerini mutlaka gidermemiz gerek. Kendimiz için çok arzuluyuz ama kolektif manada başarmak zorunda olduğumuz işlerin ruhunu tesis etme açısından da eksiğiz. Belediyede halkımıza daha iyi hizmet adına tesis etmekte zorunlu olduğumuz sıkı ilişkiler ve diyalog için daha fazla emek sarf etmeliyiz. Birlik ve beraberlik ruhunun geliştirilmesi, sürekli iletişim ve diyalog ortamlarının sıklaştırılmasıyla olur. Bunu başaramadığımız takdirde mükemmeliyetçilik anlayışımız zarar görür. Mükemmel olmamız için diyalog şart. Birbirimizi destekleyeceğiz."