Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.
Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftara Şehit Aileleri Derneği Adana Şube Başkanı Emine Kunt , Başkan Mahmut Çelikcan’ın eşi Mehtap Çelikcan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldılar.
Yemekte bir açıklama yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, vatanın birliği ve bütünlüğü için, geleceğimiz için, çocuklarımız için gözlerini kırpmadan mücadele eden ve şehit olan, şehitlerimizin yakınları bu güzel toplulukla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Çelikcan, "Şehit ve gazi ailelerimizle birlikte iftar yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu ailelerimizle ne kadar övünsek azdır. Çünkü şehit ve gazilerimiz vatanımızın bölünmez bütünlüğü, bizim ise huzur ve güvenimiz için canlarını hiç tereddüt etmeden feda etmektedirler. Onlar bizim her zaman gururumuzdur ve gururumuz olmaya da devam edeceklerdir" dedi.
"Bu vatan uğruna şehit ve gazi olan vatandaşlar ve yakınları için ne yapsak azdır" ifadesini kullanan Çelikcan, şöyle devam etti:
"Şehitlerimizin yakınları gazilerimiz ve onların yakınları için ne yapsak azdır. Hükümetimiz son yıllarda şehirlerimize ve gazilerimize sahip çıkıyor, onlara destek oluyor. Bizler yerel yönetimler olarak da hem insani açıdan hem de sosyal belediyecilik anlamında şehit yakınlarımıza, gazilerimizin ve yakınlarının yanında olmak önemlidir. Sadece bir gün değil her zaman yanlarında olmalı onlara destek olmalıyız."