Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Anneler Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutladı. Annelere çiçek dağıtarak, mutlu günlerine ortak olan Çetin, şehit annelerini de evlerinde ziyaret ederek, ellerini öptü.
Şehit Adnan Kunt’un annesi ve Şehit Aileleri Derneği Adana Şube Başkanı Emine Kunt’u evinde ziyaret eden Başkan Çetin, Kunt’un elini öperek Anneler Günü’nü kutladı. Çetin, “Sizler vatan uğruna evlatlarını kaybeden annelersiniz. Evladınızı kaybettiniz ama milyonlarca evlat kazandınız. Ben de sizin bir evladınızım” dedi. Başkan Çetin’in ziyaretinden duygulandığını ifade eden Emine Kunt, “Bana bu şerefi yaşatan oğlumu bir kez daha anıyorum. Bu ziyareti tüm şehit anneleri adına yapılmış görüyorum. Bizleri çok mutlu ettiniz. Bizleri hatırlamanız ve sahip çıkmanız, bizim için çok büyük mutluluk” diye konuştu.
“OĞLUM GELMİŞ SAYIYORUM”
Şehit Faik Balcı’nın annesi Leyla Balcı’yı da evinde ziyaret eden Başkan Çetin, şehit ailesiyle bir süre sohbet etti. Leyla Balcı’nın elini öperek Anneler Günü’nü kutlayan Çetin, “Anneler bizim en değerli varlıklarımız, şehit anneleri ise daha büyük varlıklarımız. Sizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız” dedi. Şehit annesi Leyla Balcı, “Ziyaretiniz ilk değil. Siz ziyarete geleceğiniz zaman, oğlum askerden geliyormuş gibi hazırlıklar yapıyorum. Bizleri yalnız bırakmadığınız ve acımıza, sevincimize ortak olduğunuz için teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.
ANNELERE KARANFİL DAĞITTI
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Anneler Günü etkinliklerini ziyaret ederek, annelere karanfil verdi. “Annelerin solmayan bir çiçek” olduğuna vurgu yapan Çetin, Atlıspor Kulübü’nde düzenlenen Güney Eğitim Vakfı Bahar Şenliği, CHP Sarıçam Örgütü’nün kahvaltı programı ve Balkan Türkleri’nin düzenlediği Hıdrellez şenliklerine katılarak, annelere karanfil dağıttı.