Okulun bahçesinde düzenlenen törende, fuarın açılışını AK Parti Adana Milletvekili, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Necdet Ünüvar, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Ulu yaptı.

Ünüvar, öğrencilerin halk oyunları gösterilerinin ardından yaptığı konuşmada, okula spor salonu yapılması için çalışmaların başladığı müjdesini verdi.

Gençlerin toplumun her alanında başarılı olmasını istediğini vurgulayan Ünüvar şöyle konuştu;

''Hem teknolojide, hem bilişimde, hem de sportif ve kültürel faaliyetlerde öğrencilerin her zaman yanındayız. Bilim fuarında gençlerimizin emekleriyle, aylarca üzerinde çalışıp zekice ürettiği projeler Ceyhan'ın geleceği için umutlarımızı bir kez daha güçlendirdi. İnşallah gençlerimizin yaptığı projeler hayata geçtikçe, Türkiye'nin 2023 hedeflerine daha kuvvetli bir şekilde ulaşacağına inanıyorum.''

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz ise 300 öğrenci tarafından 6 ay içerisinde hazırlanan farklı dallarda 120 projenin sergilendiği fuarın 2 gün süreceğini söyledi.

Konuşmaların ardından davetliler, fizik, biyoloji, matematik ve çocuk gelişimi gibi bir çok alanda hazırlanan projelerin yer aldığı fuarı gezdi.