Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Ceyhan Öğretmenevinde hayırseverlere yönelik düzenlenen etkinlikte, hayırseverlerin ilçede eğitim ve öğretime verdikleri katkıları anlattı.

Devlet vatandaş işbirliği ile Ceyhan'da okul sayısının artığını, verilen eğitimin kalitesinin yükseldiğini anlatan Ünlüsoy, şöyle konuştu;

''Eğitim Türkiye Cumhuriyeti olarak bizim en önemli zenginliğimizdir. Türk insanın çalışkanlığı ve başarılarının en önemli temeli eğitimdir. Eğitim gönülleri hayırseverlerimiz Mehmetçik ilköğretim Okulunda tadilat yapılmasını eğitim seviyesini yükseltmek için okul müdürlerimize katkıları olmuştur. Sosyal sorumluklarının farkında olan, eğitim gönüllüsü hayırseverlerimize yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. İş adamlarımızın örnek olmasını, ilerleyen yıllarda bu hayırsever gönüllü eğitimcilerin sayısının artmasını diliyorum.

Mehmetçik İlköğretim Okul Müdürü Mehmet Atasoy ise okulun her türlü tadilatı ve bakımı ile ilgili hayırsever işadamlarının desteğini anlatarak, eğitimin çıtasını yükseltmek için daha çok çalıştıklarını söyledi.

Kaymakam Ünlüsoy, hayırsever işadamları Mustafa Aydar, Maruf Tüdeş, Süleyman Yoltay, Dilek Pınar Akyol, Ayhan Apak ve Ertan Aydar'a plaketlerini vererek tebrik etti.