CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, “Üç yılda Adana’yı karış karış gezip halkımıza dokunacak, onların sorunlarına çözüm arayacağız” dedi.
Çukurova ilçesinde siyaset yapan CHP’liler, eski Yüreğir İlçe Başkanı Mekin Şahin’le birlikte Adana İl Başkanı Ayhan Barut’u ziyaret edip, örgüt çalışmalarına tam destek verdi.
Mekin Şahin, Adana’nın CHP iktidarıyla ayağa kalkabileceğini belirterek, il örgütünün koordinasyonunda göreve hazır olduklarını belirtti.
CHP’nin adım adım iktidara yürüdüğünü ifade eden İl Başkanı Ayhan Barut ise, seçimlere üç yıl kala çalışmalara başladıklarını, 2019 seçimlerine kadar Adana’da gitmedik köy, mahalle bırakmamakta kararlı olduklarını söyledi.
Üç aylık görev süresi boyunca CHP’nin Adana’daki sivil toplum örgütleriyle bağını güçlendirme yönünde çalışmalar yaptıklarını, parti örgütleri arasında uyumu ve bütünlüğü sağladıklarını vurgulayan Barut, “Üç yılda Adana’yı karış karış gezeceğiz. Halkımıza dokunup onların sorunlarını dinleyeceğiz ve bu sorunlara çözüm arayıp partimizi doğru bir şekilde anlatacağız. İktidara giden yolda her bir CHP’liye ve ülkenin geleceğinden endişe duyan herkese görev düşüyor” diye konuştu.
Barut, il örgütünde aktif görev almak isteyen partililerin il başkanlığı bünyesinde kurulan komisyonlarda da görev alabileceğini ve öneri sunabileceğini kaydetti.