Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili adayı Zülfikar İnönü Tümer, CHP'nin iktidara yürüdüğünü belirterek, "Gece gündüz, sokak sokak çalışacağız." dedi.

CHP Genel Merkezi tarafından adaylığı açıklandıktan hemen sonra çalışmalarına basın turuyla başlayan Zülfikar İnönü Tümer, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret etti. Tümer, Başkanvekili Sait Güleç, yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerle fikir alışverişinde bulundu. CHP milletvekili listelerinin çok dengeli ve iyi olduğunu belirten Tümer, Adana'yı kucakladıklarını vurguladı. Tümer, "Aday adayı olan arkadaşlarımız partiye büyük bir hareketlilik ve heyecan getirdiler. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte kontenjan adayı olarak değil, ön seçime giren bir aday olarak partili arkadaşlarımızın karşısına çıkacağız." diye konuştu.
Türkiye’nin CHP iktidarına tam anlamıyla ihtiyaç duyduğunu dile getiren Tümer, "CHP iktidarı artık çok yakın. Aday listeleri açıklandıktan sonra partili partisiz çok sayıda hemşehrimden tebrik mesajları aldım. Bu mesajlar ve samimi duygular bana büyük güç veriyor." dedi.

Ziyareti için Tümer’e teşekkür eden ÇGC Başkanvekili Sait Güleç ise "Adana için çalışan tüm milletvekili adayları gibi size de başarılar diliyorum. Bu kentin tüm değerlerinin Türkiye’ye olumlu yansıması için biz de gazeteciler olarak üzerimize düşen görevi yerine getiririz." diye konuştu. Güleç, TBMM çatısı altında görev yapacak tüm milletvekillerinin gazetecilerin sorunlarıyla da ilgilenmesi çağrısında bulundu.