'Portakal Çiçeği Karnavalı' yıllardır ülkenin farklı kentlerinde hizmet veren Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1988 yılında mezun olan hekimleri bir araya getirdi.

Türkiye’nin farklı şehirlerinde mesleklerini sürdüren 1988 mezunu hekimler Portakal Çiçeği Karnavalını için Adana’ya geldiğini belirten Adana Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. H. Neslihan Önenli Mungan, “Yıllardır ülkenin farklı kentlerinde hizmet veren değerli hekimlerimiz Portakal Çiçeği Karnavalı yürüyüşüne katılarak Adana halkı ile coşkuyu yaşadılar. Bu vesile ile arkadaşlarımızla hasret giderme şansını yakaladık. 88 mezunu hekimlerimiz, burada uzun uzun sohbet etme olanağı da buldular. Enerji ve neşelerinden hiç bir şey kaybetmedikleri görülen hekimlerimiz mesleki dayanışma adına da örnek oldular. Birbirlerinden ne kadar uzakta olunursa olunsun istenildiğinde birlikte hareket edilebileceği ve sorunların bu şekilde daha kolay aşılabileceği mesajını genç hekimlere iletmek istedik.” diye konuştu.

ÇÜ Tıp Fakültesi 1988 mezunları bir kez daha beraber olabilmelerini sağlayan Dr. Hatice Emre Canataroğlu, Dr. Ercan Onaç ve Adana Tabip Odası Başkanı Dr. H. Neslihan Önenli Mungan'a teşekkürlerini iletti.