Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Kızılay’a 10 adet kurban bağışında bulundu.
Türk Kızılayı’nın başlattığı “Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası”na Adanalıların ilgisi ve desteği artarak sürüyor. Çukurova GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Sakarya da, her yıl olduğu gibi, Türkiye’nin iyilik hareketi, Türk milletinin merhamet eli olan Kızılay’a kurban bağışında bulundu. Sakarya, “Kurban Bereketi Yıl boyu Sürsün” sloganı ile gerçekleştirilen kampanya çerçevesinde, Türk Kızılayı Adana Şubesi’ne 10 hisse kurban için vekâlet verdi.
Türk Kızılayı’nın yardım faaliyetlerini ilgiyle takip ettiğini ve takdirle karşıladığını belirten Sakarya, “Öncelikle Çukurova GİAD üyeleri olmak üzere tüm Adanalı işadamlarını bu kampanyaya desteğe davet ediyorum. Çünkü Türk Kızılay’ı gibi şeffaf ve emin bir kurum aracılığı ile memleketimizin insanına doğrudan el uzatmış oluyoruz” dedi.
Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da, Kızılay yardım gönüllüsü olan Ömer Faruk Sakarya’ya, kampanyaya gösterdiği destek ve hassasiyetten dolayı teşekkür etti.