Ömer Faruk Sakarya’nın yeniden başkanlığa seçildiği Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD) yeni yönetimi görev bölümü yaptı.

27 Mayıs’ta dernek binasında gerçekleşen 13’üncü dönem olağan genel kurulunda seçilen Çukurova GİAD Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaptı. Ömer Faruk Sakarya’nın başkanlığındaki ilk toplantıya, yönetim kurulu yedek üyeleri Gizem Geylani, Emre Onur Nargile, Tolga Gezerşen, Oğuz Kaan Özalp, Gökmen Keser, Enis Katlav, Sedef Madenci Bakırcıoğlu, Mahmut Çağlı ve Güliz Özlem Altıparmak da katıldı. Sakarya başkanlığındaki yeni yönetimde Rafet Milli ve Hakan Burç başkan yardımcılıklarına, Ömer Ertuğrul Genel Sekreterliğe, Oğuzhan Ertem Genel Sekreter Yardımcılığına, Ceyhun Baskın saymanlığa getirildi. Efsun Tekyeten, Özer Canbulan ve Gökalp Sofuoğlu da üye olarak yönetimde yer aldılar.

Yeni dönemdeki faaliyetlerin de masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Başkan Ömer Faruk Sakarya, Çukurova GİAD’ın yönetim kurulu toplantılarının tamamının asil ve yedek üyeler olmak üzere tüm üyelerin katılımıyla yapıldığını hatırlattı. İlk faaliyetlerinin huzurevi sakinleriyle iftar yemeği olacağını kaydeden Sakarya, “Geçen yıl ülkemizdeki terör olayları ve 15 Temmuz hain darbe girişimi başta olmak üzere bazı olumsuzluklar nedeniyle yapmak istediğimiz, ancak, yapamadığımız projelerimizi 13’üncü dönemde hayata geçireceğiz. Adana sevdalısı üyelerden oluşan Çukurova GİAD, kenti için çalışmayı sürdürecek” dedi.