Çukurova Belediyesi tarafından yaptırılan su oyun parkı; çocuklar, veliler ve muhtarların da katıldığı törenle hizmete açıldı. Çukurova’daki yeşil alan miktarını artırdıklarını belirten Başkan Soner Çetin, “Herkesin içi rahat olsun; 15 ayda 25 park yapan, eski parkları yenileyen çevreci bir başkan var.” dedi.

Çukurova Belediye binasını çevreleyen park içerisinde yapılan Su Oyun Parkı, Başkan Soner Çetin tarafından açıldı. Belediye Evleri semtinde ilki gerçekleştirilen su oyun parkına çocuklar herhangi bir ücret ödemeden girebiliyor.

Törende konuşan Başkan Soner Çetin, “Yılın en sıcak günlerini yaşarken anlıyoruz ki bu parkı tam zamanında açıyoruz. Bırakın içinde oynamayı, suyu seyretmek bile serinletiyor. İnanın çocuk olasım geldi, çocuklarımızı kıskandım. Burada diledikleri kadar, özgür biçimde ve gönüllerince eğlenip oynayacaklar.” diye konuştu.

Soner Çetin, açılışa katılan muhtarlara ve ilgili birim yöneticilerine “Her mahallede uygun alanlar bulalım ve küçük de olsa su oyun parklarını Çukurova’nın geneline yayalım.” diye seslendi.