Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, karamsarlığın insanı tüketen bir ruh hali olduğunu kaydederek, “15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine karşı gösterdiğimiz birlik ve beraberlikten yola çıkarak yolumuza devam ediyoruz ve edeceğiz” dedi.
Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi’nin önceki gün Adana Öğretmenevi’nde gerçekleştirdiği toplantıda divan üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri fikir alışverişinde bulunurken, gündeme ilişkin değerlendirmeler yapıldı.
Gündemin ana başlıkları arasında kanun hükmünde kararname ile meslekten ihraç edilenler, açığa alınan kamu çalışanları ve dönüş yapanlar konusu yer alırken, üyelere uygun konut projesi, ilçe ziyaretleri, ‘Her sınıfın bir yetim kardeşi var’ projesi, iş yeri temsilcilerinin belirlenmesi, öğretmenlerin rotasyonu ve Eğitim-Bir-Sen’e yeni bina alınması gibi başlıklar tartışıldı.
Yaklaşık iki saat süren toplantıda görüşülen edilen konuları değerlendiren Memur-Sen Adana İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, karamsarlığın insanı tüketen bir ruh hali olduğunu belirterek, “15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine karşı gösterdiğimiz birlik ve beraberlikten yola çıkarak yolumuza devam ediyoruz ve edeceğiz. İnsan kaybedeceklerine değil kazanacaklarına odaklanırsa muvaffak olabilir” şeklinde konuştu.