Çukurova Dr.Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi doktorlarından Ercan Atalay, Semin Tatlıcıoğlu, Emre Çalık ve Murat Aksöz emekliye ayrıldı.
Başhekim Dr. Halil Nacar’ın organizasyonu, Dr.Ali Erhan Kılıçoğlu ve Dr. Aslıhan Öztüfekçi’nin yanısıra hastane doktorlarının da katkısıyla veda kokteyli düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı kokteyle doktor, hemşire ve hastane personeli de ilgi gösterdi.
10 Ağustos itibariyle emekliye ayrılacak olan Op.Dr.Ercan Atalay yaptığı konuşmada, “Burada görev yaptığım süre içerisinde unutulmayacak anlar yaşadık. Mesai mefhumu gözetmeksizin birlik ve beraberlik içerisinde özverili bir çalışma sergileyerek hastalarımıza şifa dağıttık, umut olduk. Mesleğe başladığımızda yaptığımız yemine bağlı kalarak, insanlığa hizmet etmeye çalıştık. Sizleri özleyeceğim. Bundan sonra da tıp dünyasından kopmayacağım. Elimden geldiğince, verimli olabildiğim sürece sağlık alanında hastalarıma şifa dağıtmaya devam edeceğim” dedi.
Halen Adanaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğini sürdüren, sporcu yaralanmaları konusunda uzman olan Dr.Ercan Atalay, ortopedi konusundaki uzmanlığını, yeni dönemde de sürdüreceğini açıkladı. Emekliye ayrılacak olmasının veda değil bir ara olarak değerlendiren Atalay, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da değişik gazetelerde de sporcu sağlığı, sporcu yaralanmaları, optopedik konularda yazılarını sürdüreceğini açıkladı.