Erkan Okulları’nda, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları sürüyor. Geçtiğimiz hafta öğretmenleri seminerde buluşturan Erkan Okulları’nın bu kez yönetim kurulu üyeleri ile okul müdürleri bir araya gelerek, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi değerlendirmelerde bulundular.
Adana’da bir restoranda düzenlenen toplantıya, Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Hatipoğlu, yönetim kurulu üyeleri Serdar Hatipoğlu ve Erdal Hatipoğlu, Genel Koordinatör İzzettin Yüzçelik ile Erkan Okulları’na bağlı tüm okulların müdürleri katıldı.
Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Hatipoğlu, her geçen gün değişen ve gelişen dünyada, eğitime öncülük etmenin, en zorlu uğraşlardan birisi olduğuna dikkati çekti. Hiçbir başarının tesadüf olmadığını, her başarının altında yoğun bir emek ve özveri bulunduğunu ifade eden Hatipoğlu, “Okulumuzdaki akademik, sosyal ve sportif çalışmalar ve öğrencilere sunulan olanaklar bir rastlantı değil, başarıya ulaşmanın planlı ve organize olmuş yoludur” dedi.
Erkan Koleji’nin, her zaman hedeflediği en iyi eğitimi verdiğini belirten Hatipoğlu, bu başarının, bundan sonraki süreçte de artarak devam edeceğini kaydetti.
Toplantıda daha sonra, eğitim alanındaki yenilikçi uygulamalar, yatırımlar ve genç nesilleri geleceğe hazırlayan Erkan Okulları’nın yeni eğitim-öğretim yılına dair programı üzerinde duruldu.