Edinilen bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesi Salbaş Mahallesi Söğütlü mevkisinde pikniğe giden bir aile, öğleden sonra bir kadının cansız bedenini bulunca durumu jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptıkları araştırmada kadının eşarbıyla boğularak öldürüldüğünü belirledi. Jandarma olay yerinde çalışma yaptıktan sonra kadının cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Bir taraftan da yakın zamanda kayıp ihbarında bulunan ailelere haber verilerek, morga gelmeleri istendi. Merkez Çukurova ilçesi Karslı Mahallesi'ndeki evinden 5 Mart günü çıktıktan sonra haber alınamayan 3 çocuk annesi Fadime Çam'ın (43) eşi ve yakınları da morga geldi. Morga giren kadının yakınları, öldürülen kadının Fadime Çam olduğunu belirledi. Eşarp ile boğularak öldürülen kadının evden çıkarken yanında olan 500 lira parası, 3 bilezik, yüzük ve küpeleri ise bulunamadı. Kadının cenazesi, yapılan otopsinin ardından Karslılar Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Fadime Çam'ın kardeşi Ercan Aydın, 5 Mart'ta kardeşinin evden çıktığını ve bir daha dönmediğini belirterek, "Aynı gün kardeşimi biri tehdit etmiş. Ama kimin tehdit ettiğini bilmiyoruz. Kendisinden bir daha haber alamadığımız için polise başvurduk ancak cep telefonu açık olmasına rağmen kız kardeşimi bulamadılar. Dün öğleden sonra pikniğe gelenler cesedini bulmuş" dedi.