Adana’da evi yanan Sakın ailesinin 1 aylık gıda ve muhtelif giyecek ihtiyacı, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hayırlı İşler Sosyal Market tarafından karşılandı.
Adana Büyükşehir Belediyesi, bir yandan rutin belediyecilik hizmetlerini sürdürürken, bir yandan da önemli projeleri hayata geçirerek Adana’daki yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyor. Geride kalan Ramazan Bayramı öncesinde, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nca oluşturulan ’Hayırlı İşler Sosyal Market’, yardıma muhtaç Adanalıların derdine derman olmayı sürdürüyor. Hayırsever işadamlarının da destek verdiği Sosyal Market, son olarak prefabrik evleri yanan, iki çocuklu Sakın ailesinin zor gününde imdada yetişti.
Elektrik kontağından çıkan yangında Gülpınar Mahallesi’ndeki evleri kül olan Soner-Canan Sakın çiftinin, 1 aylık gıda ve çocuklara yönelik giyecek ihtiyacı, Hayırlı İşler Sosyal Market’in depolarından temin edildi. 8 yaşında ve 1,5 yaşında iki çocuğuyla, eşi ve kendi adına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür eden Soner Sakın, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımıza zor günümüzde, dar günümüzde bize yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyoruz. Görevlendirdiği ekip bizimle özel olarak ilgilendi, evimize kadar geldiler ve hala da ilgileniyorlar. Allah kendisinden razı olsun” dedi.
Fırınlarda bisikletle ekmek satarak ailesini geçindiren Sonar Sakın, bir aylık yiyecek ihtiyaçlarını ve muhtelif giyecek ihtiyaçlarını alarak Sosyal Market’ten ayrıldı.