Adana Demirspor’un Kızılcahamam kampı yoğun tempoda devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarına burada başlayan Mavi Lacivertli ekipte oyuncular oldukça istekli görünürken, birbirlerine olan uyumu şimdiden dikkat çekiyor.
Adana Demirspor altyapısından kampa dahil edilen ve denenmek için gelen genç oyuncular takımdaki ağabeyleriyle kaynaşarak sorunsuz bir şekilde antrenmanlarda yer alıyor.
Büyüklerinin izinde ilerleyen Mavi Lacivertli ekibin A takım adayları zorlu antrenman koşullarından alnının akıyla çıkmak için var gücüyle savaşıyor.
"Terimizin son damlasına kadar"
Adana Demirspor formasının ne kadar kutsal olduğunu bildiklerini belirten gençler, formayı alabilmek için, ‘’Terimizin son damlasına kadar mücadeleye devam’’ görüşünde birleştiler.
Kamptaki ortamın mükemmel olduğunu belirten A takım oyuncu adayları, bütün hocaların ve ağabeylerinin yakından ilgilenmesinin kendilerine ayrı bir motive kaynağı olduğunu ifade etti.
‘’Forma savaşında biz de varız’’ diyen gençlerin görüşleri şöyle;
‘’Adana Demirspor gibi böylesine köklü ve şanlı bir takımda yer almak bizim için tarif edilemez bir duygu. Bize ilk olarak kampa gideceğimiz bilgisi geldiğinde sevinçten havalara uçtuk. Ama asla bir şımarıklık duygusuna kapılmadık. Bize düşen, verilen görevi layıkıyla yerine getirip hocalarımızı mahçup etmemek. Buradaki büyüklerimizi çok iyi takip ediyoruz. Takım olarak lige en iyi şekilde hazırlanıp Mavi Lacivertli camiamıza büyük başarılar yaşatacağız inşallah. Kulüp Başkanımız Sedat Sözlü başta olmak üzere, yöneticilerimiz, hocalarımız ve bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz’’
Bu arada Mavi Lacivertli takım günü tek idman yaparak geçirdi.
Altyapıdan gelen oyuncular
Özgür Ortaç, Semih Kurtulmuş, Hasan Kaya, Berat Demirbuğa, Bekircan Kara, Anıl Taş, Yunus Emre Akalın, Metehan Özçatal, Cemre Özkan, İzzet Çelik, Vedat Bulut, İhsan Kaçmaz, Nusretcan Körümdük, Serhat Kurtulmuş, Cihat Sönmez
Denenmek için gelen oyuncular
Muhammed Yüksel, Enes Balcı ve Seyhan İloğlu