PTT 1. Lig lideri Adanaspor’un ligin tamamlanmasına 4 hafta kala deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maça ilgi her geçen dakika artıyor. Seyhan Belediyesi de Çukurova Press’in girişimleriyle basın mensupları için otobüs tahsis etti.
4 MAÇ KALA 9 PUANLI FARK
Ligde oynadığı başarılı futbol ile tüm dikkatleri üzerine çeken turuncu-beyazlı ekip, Gaziantep deplasmanı öncesi en yakın rakibi Alanyaspor’a 9 puan fark atarak Süper Lig’e çıkma yolunda çok büyük avantaj sağladı.
Çukurova Press Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber, “Adanamız açısından çok önemli olan ve taraftarlarının da büyük ilgi gösterdiği bu maç için biz de meslektaşlarımızın Gaziantep’e rahat bir şekilde gitmeleri için Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da katkısıyla otobüs tahsis edilmesini sağladık. Her zaman olduğu gibi Adana’da takımlarımızın yanında olan Başkanımız Zeydan Karalar’a teşekkür ediyoruz” dedi.
ARAÇ PAZAR GÜNÜ 11.00’DE KALKACAK
Kanber, Gaziantep’e gitmek isteyen Adanalı basın mensuplarının isimlerini TSYD Adana Şubesi yetkilisi Mehmet Önal’a akredite yapmalarını isteyerek, bu önemli maç için otobüs hareketinin maçın oynanacağı Pazar günü 11.00’de 5 Ocak Fatih Terim Stadı önünden kalkacağını sözlerine ekledi.