Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) kurucu üyelerinden Şengül Ergün Gözüyeşil son yolculuğuna uğurlandı.
Merhumun cenazesi ilk olarak hayatını kaybettiği hastaneden alındıktan sonra kurucusu olduğu Çukurova Gazeteciler Cemiyeti önüne getirildi. Burada bir konuşma yapan ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Şengül Ergün Gözüyeşil’in geçmişi ve basın camiasındaki hizmetlerinden kesitler sundu. Esendemir, “Her zaman kendisini çok iyi hatıralarla anacağız. Bizler için değerli bir ağabeyimizdi. Bize hep yol gösterici oldu. Emeklerini hiçbir zaman unutmayacağız. Onu erken kaybettik. Acımız sonsuz. Mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağolsun” dedi.
Cenaze törenine ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, eski SHP milletvekillerinden ve eski Çukobirlik genel müdürlerinden Sedat Doğan, Çukobirlik’ten eski yöneticiler, ASKİ Basın Müşaviri Bekir Uzel, Dr.Haluk Uygur, gazeteciler ve ailesi ile sevenleri katıldı.
Merhum Gözüyeşil için daha sonra hep birlikte Fatiha okundu. Ardından Şengül Ergün Gözüyeşil’in cenazesi Basınköy Sitesi’ndeki evinin önüne getirildi. Burada helallik alındıktan sonra, öğle namazını müteakip Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Şeangül, evli ve 2 çocuk babasıydı.