Adana Kent Konseyi, Anneler Günü’nde Seyhan Huzurevi’nde kalan anneler için özel etkinlik organize etti. Başkan Hüseyin Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü, bir araya geldikleri huzurevi sakini anne ve babalarla yakından ilgilenip karanfil verdi, hediye sundu.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Anneler Günü nedeniyle, Seyhan Huzurevi sakinlerine yönelik hazırlanan etkinliğe katıldı, yaşlılara moral verdi.
Adana Kent Konseyi aracılığıyla, huzurevinde kalan anne ve babalara, sabah saatlerinde kuaför hizmeti götürüldü. Kuaför hizmetini kaldıkları yerde alan huzurevi sakinleri, kendileri için düzenlenen etkinlikte gönüllerince stres attı. Huzurevi sakinleri daha sonra Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı araçla, Ziyapaşa Kebap Restoran’a götürüldü. Misafirlerle tek tek ilgilenen Başkan Hüseyin Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü, huzurevinin kadın ve erkek sakinlerine karanfil verdi.
MHP İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Kent Konseyi Başkan Vekili Ömer Güner Sazak, Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Cennet Ünal ve Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi Sağlık Komisyonu Başkanı Serap Sezer Tenikeci’nin de katıldığı yemekte, huzurevi sakinleriyle birlikte sofraya oturan ve onlarla sohbet eden Başkan Hüseyin Sözlü, yemek sonunda yaşlılara çeşitli hediyeler sundu.
Annelerin, yeryüzündeki melekler olduğunu ve kıymetlerinin hayattayken bilinmesi gerektiğini belirten Hüseyin Sözlü, anne hakkının ödenmesinin mümkün olmadığını söyledi. Annelerin, yeryüzünün kutsal varlıkları ve karşılıksız sevginin, fedakarlığın simgeleri olduğunu ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, “Bugün burada Seyhan Huzurevi’nde kalan annelerimizi, yaşlılarımızı konuk ediyoruz. Onların stresten uzak ve güzel bir gün geçirmelerini arzuladık. Annelerimizin için ne yapsak azdır. Annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, hepsinin ellerinden öpüyorum” dedi.