Optimum Alışveriş Merkezi’nde Ramazan Bayramı öncesi “büyük bayram indirimi” başladı. Sezon sonu indirimiyle birleşen bayram indirimi, avantajlı alışveriş fırsatını ikiye katladı.
Moda, stil, lezzet, eğlence, coşku ve heyecanın her rengini buluşturan Optimum AVM, Ramazan Bayramı öncesi ziyaretçilerini birbirinden cazip kampanyalarla ağırlıyor. Bayram indirimini, sezon sonu indirimiyle birleştiren ünlü markalar, bol alternatifli indirim fırsatları ile AVM ziyaretçilerine bayram sevincini erken yaşatıyor.
İNDİRİMLER YÜZDE 50’DEN BAŞLIYOR
Fırsat günlerinde, modern kadının yaşam tarzına ilham veren Mango, bayrama ve sezon sonuna özel yüzde 50 indirim uyguluyor. Derimod ise, ziyaretçilerini yüzde 60 indirimle karşılıyor. Tiffany&Tomato, İpekyol ve Kemal Tanca yüzde 50 indirimle bayram öncesi alışverişe ayrı renk katıyor.
Batik ve İnci, yüzde 50 artı, ikinci üründe yüzde 50 indirim uygularken, Kiğılı’da yüzde 70’e varan indirim fırsatı sunuluyor.
FIRSAT ÜSTÜNE FIRSAT
Modayı takip eden kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alan Herry yüzde 50 artı ikinci üründe yüzde 30, kadın giyiminde ihtiyaçları ve son trendleri aynı çizgide buluşturan Journey tüm ürünlerde net yüzde 30 indirimle ziyaretçilerini ağırlıyor. Pierre Cardin’de tüm takım elbise, ceket ve kumaş pantolonlarda 1 alana 1 bedava kampanyası da AVM ziyaretçilerinin yüzünü güldüren fırsatlar arasında yer alıyor.
Ekol’de ise yüzde 50’ye varan indirim fırsatı meraklılarını bekliyor. Spor giyim markası Levis Babalar Günü’ne özel ikinci ürüne yüzde 50, Bambi yüzde 50 artı ikinci ürüne yüzde 30, Colin’s yüzde 40, İmza da Ramazan Bayramı öncesi yüzde 50’ye varan indirim uyguluyor.
GİYİMDEN EV TEKSTİLİNE TÜM ÜRÜNLERDE İNDİRİM
U.S Polo ASSN’de seçili ürünlerde 2. ürüne yüzde 50, Lufian’da yüzde 50, Tergan’da yüzde 65, Loft’ta ise yüzde 50 indirim fırsatı sunuluyor. Avva 2 al 1 öde kampanyası ile misafirlerini ağırlarken, Ayakkabı Dünyası’ndan 250 TL ve üzeri alışveriş yapanlar 100 TL hediye çeki kazanıyor. Madame Coco yüzde 50 artı ikinci ürüne yüzde 50, spor ürünleri markası Puma yüzde 70, mutfak ürünü markaları Karaca 1 alana 1 bedava, Esse ise her şey yarı fiyatına kampanyası ile bayram öncesi alışverişte ziyaretçilerini mutlu ediyor.