Karaisalı Belediye Meclisi, eylül ayının ilk oturumunu Meclis 1. Başkanvekili Osman Kurdak Başkanlığı’nda gerçekleştirdi.

Meclis Katip Üyesi Hasbi Özenir, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladıktan sonra yoklama yaptı. Mecliste gündem dışı söz alan üye Durdane Çopuroğlu, Kuvayi Milliye Caddesine bir adet çöp konteynerı konulması gerektiğini söyledi.

AK Partili Katip Üye Hasbi Özenir de Kızıldağ Yolu’nun tamamlandığını, yolun yapımında Meclis Üyesi Cumali Işıl başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

MHP’li Meclis Üyesi Rifat Köroğlu da yol çalışmaları hakkında üyeleri bilgilendirdi. Köroğlu, “Tarsus’a sınır olan Yaramış Ovasından Kelebek’e doğru yol çalışmamız başladı. Dolanarak yukarı Barakdağı ve Etekli’ye kadar yapılacak.” dedi.

Gündemde bulunan madde gereği Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’nün plan tasdik harçlarında yapılan değişiklikler ile ilgili teklifi okundu. Üyelerden Rifat Köroğlu’nun konunun Plan Bütçe Komisyonu başkanlığında Müşterek Komisyonda görüşmek üzere havale edilmesini teklifi oy birliği ile kabul edildi.

Karaisalı Belediye Meclisi, eylül ayı ikinci oturumunu 3 Eylül Perşembe günü saat 10.00’da yapacak.