Karaisalı Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce başlatılan Okul Tabanlı Değerlendirme, Akredite ve Kalite Sistemi (ODAK) çerçevesinde iki okul ile protokol yaptı.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, kurum-okul işbirliği ağı çalışmaları kapsamında, eğitim kurumları ile resmi-özel kurumlar arasında karşılıklı iletişimin sağlanması amacıyla 3 yıl süre geçerli olmak üzere, Atatürk Ortaokulu ve Karaisalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü imzaladı.

Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Öveç, öğretmenler İbrahim Halil Kat, M. Kemal Cura ve Mehmet Yağcı ile Karaisalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali İhsan Özdemir, Müdür Başyardımcısı Cumali Yıldırım ve Edebiyat Öğretmeni Sami Bilgili’nin de bulunduğu törende imzalar atıldı. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Bu protokol çerçevesinde Belediye olarak üzerimize düşen şartları yerine getireceğiz. Zaman zaman da bizde protokol yaptığımız eğitim kurumlarımızdan da gerekli yardımı alabileceğiz. Bu protokol her iki okulumuza ve kurumumuza hayırlı olsun.” dedi.